Projects - _1_Doos- en freesletter

_1_Doos- en freesletter


Project Description

Doosletters uitgelicht!
Direct of indirect verlichte signs en logo’s voorzien in de noodzakelijke herkenningswaarde om succesvol te zijn. Zij scheppen die hoge mate van individualiteit waarmee u zich uitstekend kan presenteren. Van onopvallend klein tot indrukwekkend groot en van robuust en krachtig tot elegant en sierlijk. Uitstekend uit te lichten d.m.v. de laatste techniek op het gebied van energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting. Uiteraard is onverlicht ook een optie.
Doosletters in het kort:
• Leverbaar in aluminium
• Leverbaar (in)direct verlicht of onverlicht
• Verlichting d.m.v. LED’s
• Zeer scherpe levertijden
• Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen
• Aluminium en kunststof profielen gespoten in elke gewenste RAL-kleur
Gevelletters
Gevelletters opvallend en onderhoudsvrij!
Ons programma in gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Zo kunnen wij u het door ons gedeponeerde ACRYLOX aanbieden. ACRYLOX is een lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat verkrijgbaar in de diktes 8, 19 en 30 mm en in een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Als variant is ACRYLOX TRANSLUCENT met een lichtdoorlatendheid van 40% zeer interessant.
Kiest u voor stijlvol en exclusief……..kies dan voor gevelletters uit RVS in de uitvoeringen goud, zilver of brons, geslepen of spiegel. RVS gevelletters worden ook verlijmd met ACRYLOX aangeboden. Een prijsgunstig alternatief is sandwichpanel (Dibond/Alupanel); leverbaar in de diktes 3 mm gekleurd (wit 4 mm) en sandwichpanel in de uitvoeringen goud, zilver en koper geslepen of zilver metallic. Overige materialen in diverse diktes in ons assortiment zijn (geanodiseerd) aluminium, acrylglas en PVC geschuimd. Voor een eenvoudige montage leveren wij tevens diverse soorten afstandhouders, 1:1 montagetekeningen en lijmen.
Kleuren en diktes dienen ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Vraag onze uitgebreide catalogus aan voor prijzen en detailinformatie.